Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون عباسی درگفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به پیشرفت صنعت هسته ای کشور علی رغم ترور دانشمندانی چون شهید مصطفی احمدی روشن گفت: درست است که دشمن با اقدام کور خود  جوانی معتقد، متعهد و انقلابی را ظاهرا حذف فیزیکی کرد و ازجامعه ما گرفت اما، این اقدام سبب رویش‌های زیادی در جامعه ما شد و افراد زیادی به انرژی اتمی علاقه‌مند شدند و در بخش‌های تخصصی آن مشغل به کار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با میدانی که به جوان‌ها و شاگردان احمدی روشن داده شد، آنان توانستند جای خالی این شهید را پرکنند به گونه‌ای که اکنون شاهد فعالیت ده‌ها احمدی روشن در دیگر عرصه‌های علمی و هسته‌ای هستیم.

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمن تلاش کرد با هدف قرار دادن دانشمندان هسته‌ای کشورمان، مانع دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فنون هسته‌ای شود، اظهار داشت: دشمن نه تنها به این خواسته خود نرسیده است بلکه، اکنون کار به جایی رسیده است که آنان و نفوذی‌های داخلیشان نمی‌توانند مانع رویش‌هایی که در صنعت هسته‌ای کشور خصوصا بعد از شهادت شهید احمدی روشن ایجاد شد، شوند.

عباسی، اقتدار امروز کشور را مرهون فعالیت این شهید و شهدای هسته‌ای دیگر دانست و گفت: مدت‌ها است که قطار فعالیت‌های هسته‌ای ایران راه افتاده، توقف نخواهد کرد و حتما توقف نمی‌کند. تحقق این موضوع، به نیاز کشور بستگی دارد. قصد این را داریم که فعالیت‌های هسته‌ای خود را توسعه دهیم چراکه؛ راه رسیدن به مرزهای دانش تنها با استفاده از این فناوری ممکن است.

رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی کشورمان، راه رسیدن به فضا را تست قطعات در تجهیزاتی مانند ماهواره‌‌ها که در فضا قرارمی‌گیرند دانست و گفت: برخلاف تصور بسیاری که فکر می‌کنند انرژی اتمی تنها درتولید برق و برخی رادیوداروها کاربرد دارد باید گفت، پرتوها دارای کاربردهای بسیاری هستند. باید قطعاتی که در جو زمین قرار می‌گیرند سخت‌سازی پرتویی شوند تا بتوانند تجهیزات ما را در فضا حفظ کنند.

عباسی، به نقش شهید شهریاری در انجام این فرایند به عنوان یکی از نیروهای پیشرو در این عرصه اشاره کرد و اظهار داشت: مقدمات لازم برای انجام چنین اقدامی ازسال‌های گذشته فراهم شده است و شهید شهریاری یکی از افرادی بود که بر موضوع کاربرد پرتوها و تست قطعات ماهواره فعالیت می‌کرد و دوره آموزشی را نیز برای کارشناسان سازمان فضایی ایران برگزار کرد.

انتهای پیام/  

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سازمان انرژی اتمی ایران فریدون عباسی مصطفی احمدی روشن احمدی روشن هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۶۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • شهید مطهری روشن‌فکر، زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود
  • از «جهانبخش امینی» چه می‌دانیم؟
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی