Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد در مراسم افتتاحیه دوره ششم طرح‌های شهید احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان، طرح پژوهشی دکتر «حیدرمفتاحی‌زاده» به عنوان موفق‌ترین طرح‌های دوره پنجم و الگوی موفق در حل یکی از مسائل اساسی کشور معرفی شد.

پنجمین دوره طرح شهید احمدی‌روشن با گستردگی بسیار بالا و با حدود ۳۰۰ هسته و ۳ هزار دانشجوی مستعد برگزار گردید که با پایان این دوره، طرح پژوهشی "تولید تجاری کنجاله گوار به منظور جایگزینی با کنجاله سویا به عنوان خوراک دام و طیور" دکتر حیدر مفتاحی‌زاده عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اردکان به عنوان یکی از موفق‌ترین طرح‌های دوره پنجم و الگوی موفق در حل یکی از مسائل اساسی کشور همچنین تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان، انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر« فاطمه بهجتی اردکانی» رئیس دانشگاه اردکان در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر افزود: انتخاب طرح پژوهشی برتر توسط این عضو هیأت علمی جوان و خلاق دانشگاه اردکان از بین ۲۵۰ طرح مصوب دوره پنجم در سطح کشور صورت گرفته است.

وی با بیان این مطلب که انتخاب دکتر «حیدر مفتاحی‌زاده» در افتتاحیه ششمین دوره طرح احمدی روشن، درحضور دکتر سورنا ستاری، رئیس بنیاد ملی نخبگان و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از مسئولین عالی رتبه دانشگاهی و کشوری به مدت ۲۵ دقیقه سخنرانی و موفق به ارائه دستاوردهای خود شد، افزود: در سال‌های اخیر بنیاد ملی نخبگان با هدف توانمندسازی و مشارکت دانشجویان مستعد برای حل مسائل کشور با اجرای طرح شهید احمدی روشن، توانمندی‌های دانشجویان صاحب استعداد برتر را در جهت شناسایی و حل مسائل واقعی کشور هدایت می‌نماید.

وی تصریح کرد: در این طرح استادان خبره دانشگاهی و متخصصان برتر صنعتی با شناسایی مسائل و مشکلات اصلی کشور، هسته‌های نخبگانی مسأله محور را با مشارکت دانشجویان برگزیده تشکیل داده و به صورت علمی و تخصصی در قالب طرحی مشخص و در بازه زمانی معین به حل آن‌ها می‌پردازند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه اردکان، اصلی‌ترین اهداف این طرح، استفاده از توانمندی‌های دانشجویان مستعد در جهت حل مشکلات جامعه، هدایت دانشجویان مستعد برای شناسایی مسائل راهبردی کشور، ایجاد شبکه دانشجویان مستعد و خبرگان دانشگاهی و صنعتی، افزایش اعتماد دستگاه‌های اجرائی، مراکز علمی و بخش خصوصی به برگزیدگان، افزایش مهارت‌های اجتماعی و روحیه خودباوری دانشجویان است.

بنابر این گزارش مستعدین برتر شرکت‌کننده در این طرح می‌توانند از مزایایی دریافتی ماهیانه بیش از مبلغ فن‌یاری در دوره اجرای طرح، تجربه کار تیمی واقعی و بین رشته‌ای، استفاده از دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی، استفاده از اعتبار هسته پژوهشی زیر نظراستاد خبره، دریافت امتیاز فعالیت‌های نخبگانی بر اساس نظر استاد خبره تا سقف ۱۰۰ امتیاز، استقرار در فضای هم‌افزا در کنار هسته‌های پژوهشی دیگر، استفاده از شبکه آزمایشگاه‌های راهبردی کشور، و  شرکت در اردوهای علمی و فرهنگی زیر بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اردکان استانی علمی و آموزشی طرح شهید احمدی روشن دانشجویان مستعد شهید احمدی روشن دانشگاه اردکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس با امضای آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و حمید قاطع مدیرعامل شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس منعقد شد.

این تفاهم‌نامه با هدف راه‌اندازی مرکز تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی با محور سکوی «ست» منعقد شده است.

همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی - آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی متخصص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در ۱۴ ماده و به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا
  • یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • سه راهه ورودی شهرعالیشهر به زودی روشن می‌شود
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • سلام دختران فوتسالیست چادرملو به لیگ برتر
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو